Uniek woonconcept

Wij als ontwikkelaars, Veerle en Raf Custers, zijn jaren actief in de bouw- en vastgoedwereld en wilden samen graag iets vernieuwends realiseren in het landschap van de bouwwereld. Het doel van dit project is mensen de kans geven om hun eigen thuis te creëren in een mooie, gezellige buurt.

 

‘Op de Koopman’ gelooft sterk in harmonie en eenheid die tot stand komt doordat de omgeving en de toekomstige woningen mooi op elkaar afgestemd zijn. Deze samenhorigheid wordt gecreëerd door de materialen en bouwvolumes op elkaar af te stemmen. Daarom zijn er verkavelingsvoorschriften voorzien die de nodige vrijheid geven binnen het beoogde concept.

 

Bart Lens zorgde voor het ontwerp. Hij is een krak in ruimtelijk inzicht, vertrekt altijd vanuit een hoger perspectief om het geheel vorm te geven. Het resultaat is een mooie mix van bouwgronden en woningen. 20 woningen, waarbij u kiest voor een landelijke moderne stijl. En 57 vrije bouwgronden waarbij u als koper de vrijheid krijgt om zelf te bouwen met een architect of aannemer naar keuze. Wilt u op een van de bouwgronden graag met ons als projectontwikkelaar samenwerken, dan kan dit zeker. Neem gerust contact met ons op. Wij willen enkel dat u uw droomwoning creëert naargelang uw wensen. Daar begeleiden wij u graag in.